Announcement

Collapse
No announcement yet.

3 new H1N1 cases in Denmark

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 3 new H1N1 cases in Denmark

    3 new H1N1 cases in Denmark

    2 of them had returned by plane from US May 29 via Amsterdam in Holland and
    1 is a family member, of the other 2 , he/she got infected here in Denmark by the two who had returned from US.
    This is the first case of a "second generation" infection in Denmark
    (cant remember the right term?)

    danish newsreport:

    Der er konstateret yderligere tre tilfælde af influenza A H1N1 i Danmark. Alle tre patienter har det godt og er sat i isolation og behandling.


    Tre nye H1N1-tilfælde i Danmark
    03. jun. 2009 20.54 Indland Opdat.: 03. jun. 2009 21.06
    Der i dag er konstateret tre nye tilfælde af influenza A H1N1, oplyser Sundhedsstyrelsen.

    To personer er sandsynligvis smittet i USA eller under rejse til Danmark, og de har smittet et familiemedlem i Danmark.

    Det er det første kendte tilfælde, hvor en person er smittet i Danmark. Alle tre patienter har det godt. De er sat i isolation og i relevant behandling, og deres nærmeste er sat i forebyggende behandling.

    Ændrer ikke ved beredskab
    De nye tilfælde ændrer ikke ved myndighedernes beredskab i Danmark. Det har været ventet, at der ville vise sig flere tilfælde efter, at det første tilfælde i Danmark blev bekræftet 1. maj, og efter at sygdommen har spredt sig til og i en lang række lande.

    Det danske beredskab er klar til at håndtere situationen, og Sundhedsstyrelsen vurderer fortsat ikke, at befolkningen generelt har grund til bekymring. Uden for Mexico har sygdommen hidtil vist sig at have et generelt mildt forløb sammenlignet med gængs vinterinfluenza.

    De to passagerer er ankommet med fly fra Amsterdam Kl. 13.45, som landede i Billund den 29. maj kl. 13.55. Passagerer i dette fly bedes kontakte Sundhedsstyrelsen på tlf. 70 22 02 69. Torsdag efter kl. 9.00 på tlf. 72 22 74 00.

  • #2
    Re: 6 H1N1 cases in Denmark

    2 new H1N1 cases in Denmark within the last 24 houres.

    Authorities says no need to worry.
    For som reason authorities have have stoped to ask for passangers, who seated close to the infected personas on the flights, to call in to get antivirals.




    One more H1N1 case in Denmark. (case nr 5 in DK)

    Returned from Argentina.
    Landed in Copenhagen 2. juni kl. 14.45.
    Flight: Air France AF 2350 from Paris



    Endnu en dansker ramt af svineinfluenza

    Fredag blev et nyt dansk tilfælde af svineinfluenza konstateret. Dermed er fem danskere ramt. Ikke grund til uro, siger myndigheder som holder beredskab i ro

    20:00 - 05. jun. 2009

    Et ophold i Argentina har formentlig resulteret i svineinfluenza for en dansk rejsende. Personen har almindelige influenzasymptomer og er i isolation, oplyser Sundhedsstyrelsen.

    Styrelsen vurderer fortsat ikke, at befolkningen generelt har grund til bekymring. Uden for Mexico har sygdommen hidtil vist sig at have et generelt mildt forløb sammenlignet med gængs vinterinfluenza. Og det er ikke overraskende, at der bliver konstateret endnu et tilfælde, siger forebyggelseschef Else Smith.

    - Vi har nu kendt til det nye virus i mange uger og set det sprede sig til og i mange lande. Så det er forventeligt, at der vil vise sig flere tilfælde i Danmark. Det er meget svært at undgå, at der bringes smitte fra omverdenen og hertil. Det nye tilfælde ændrer derfor ikke på vores beredskab, siger Else Smith.

    Den smittede er kommet til Danmark med Air France AF 2350 fra Paris, der landede i Kastrup den 2. juni kl. 14.45. Passagerer, der har siddet på række 13-17 i flyet, bedes kontakte Sundhedsstyrelsen på tlf. 7022 0268. De vil blive tilbudt forebyggende behandling af deres egen læge eller embedslægen.

    De øvrige flypassagerer behøver ikke tage særlige forholdsregler. Hvis de får influenzasymptomer med feber over 38° bør de dog kontakte deres læge, oplyser Sundhedsstyrelsen.


    Today one more:

    Male returned from New York via Geneve May 29.

    Flight: LX 4672 from Geneve

    Another H1N1 case ( case nr 6 in DK )



    Nyt dansk tilfælde af H1N1-influenza

    En dansk mand, som fløj hjem fra New York forleden, har fået H1N1-influenza. Trods flere smittede danskere afviser myndighederne, at der er grund til bekymring

    16:07 - 06. jun. 2009


    Endnu en dansker har fået konstateret H1N1-influenza - kendt som svineinfluenza. Det oplyser Sundhedsstyrelsen. Den smittede er en mand, som den 29. maj kom til Danmark med et fly fra New York via Geneve, men som først fik diagnosen i dag.

    Det er det femte danske H1N1-tilfælde på få dage, men det seneste tilfælde ændrer ikke på Sundhedsstyrelsens beredskab.

    - Det har været ventet, at der ville vise sig flere tilfælde efter, at det første tilfælde i Danmark blev bekræftet den 1. maj, og efter at sygdommen har spredt sig til og i en lang række lande. Der undersøges ganske mange personer netop for at finde de smittede, og få disse sat i behandling og isolation. Sundhedsstyrelsen vurderer fortsat ikke, at befolkningen generelt har grund til bekymring, hedder det i en pressemeddelelse.

    Danskeren, der havde besøgt New York, fløj med fly LX 4672 fra Geneve.

    Passagerer, der har været med flyet behøver ifølge Sundhedsstyrelsen ikke tage særlige forholdsregler. Hvis de får influenzasymptomer med feber over 38 grader, bør de dog kontakte egen læge eller vagtlæge, lyder det.

    I går fik anden dansker, som havde besøgt Argentina, konstateret sygdommen.

    Comment


    • #3
      Re: 3 new H1N1 cases in Denmark

      7th case just announced in Denmark.

      The person is a familymember to one of the other danish H1N1 cases, and was infected here in Denmark.
      So this is the second community infected case in DK

      According to the newsreport; "The person is hospitalized beeing treated and is doing well after the circumstances"

      No info on sex/age.




      Endnu et dansk tilfælde af influenza A
      Lørdag blev den syvende dansker testet positiv for influenza A (H1N1). Personen er smittet i Danmark.


      6. juni 2009, 21:25


      Endnu en dansker er i dag blevet testet positiv for influenza A (H1N1), oplyser Sundhedsstyrelsen på dens hjemmeside. Dermed er i alt syv danskere blevet testet positive. Lørdagens tilfælde er dog det blot andet tilfælde med en person, der er blevet smittet i Danmark. Personen er en nær kontakt til ét af de tidligere rapporterede tilfælde af sygdommen.

      Sundhedsstyrelsen kunne lørdag aften ikke oplyse personens alder og køn, men patienten er indlagt og behandles og har det efter omstændighederne godt.

      Styrelsen tilføjer, at det nye tilfælde ikke ændrer på myndighedernes beredskab, da det har været ventet, at der ville vise sig en række tilfælde efter, at det første tilfælde i Danmark blev bekræftet den 1. maj, og efter at sygdommen har spredt sig til og i en lang række lande. Sundhedsstyrelsen afviser tilsvarende, at der er grund til bekymring.

      /ritzau/

      Comment


      • #4
        Re: 3 new H1N1 cases in Denmark

        Yesterday, one more H1N1 infected in Denmark, no newsreports released, only info to be found about the new case is on DK?s The National Board of Health :





        Antal smittede registreret i Danmark (number of infected in Denmark)

        Smittede i alt 8 (infected in DK, all together)
        Smittet i udlandet 5 (infected abroad)
        Smittet i Danmark 3 (infected in DK)

        Comment

        Working...
        X